Καλούπια Pet

Η κατασκευή καλουπιών για PET πριφόρμς είναι ένας τομέας, με τον οποίο η εταιρεία μας, έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια και έχουμε αποκτήσει πλέον πρόσβαση στα μυστικά του. Η κατασκευή τέτοιων καλουπιών απαιτεί μεγάλη εμπειρία και τριβή με το αντικείμενο.

Τα καλούπια αυτά περιλαμβάνουν 4 στάδια λειτουργίας σε εξειδικευμένες μηχανές. Στο 1ο στάδιο υπάρχει ένα καλούπι injection, όπου δημιουργείται το πριφόρμ. Αυτό μεταφέρεται αυτόματα στη 2η φάση, όπου προθερμαίνεται, για να εισέλθει στην 3η φάση, στην οποία μπαίνει μέσα σε φουσκωτικό καλούπι. Πίεση αέρα φουσκώνει το πριφόρμ, το οποίο παίρνει τη μορφή των τοιχωμάτων, συνήθως ενός μπουκαλιού. Στην 4η φάση το αντικείμενο εξολκεύεται και απελευθερώνεται προς συσκευασία.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των καλουπιών για pet, αποτελεί τομέα εξειδίκευσής μας και η πείρα που διαθέτουμε εγγυάται ένα λειτουργικό καλούπι υψηλής ποιότητας. Βρισκόμαστε έτοιμοι, να αναλάβουμε τη δημιουργία καλουπιών για pet και να εξασφαλίσουμε για εσάς ένα επαγγελματικό προϊόν!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΡΓΑ