ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1986 από τον Γεώργιο Εμμ. Μαυρογιάννη. Με εφόδια την πολυετή εμπειρία και το απεριόριστο μεράκι, έχει σήμερα δημιουργήσει από το μηδέν ένα σύγχρονο μηχανουργείο στον Ασπρόπυργο, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τεχνολογικών εξελίξεων και στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών.

Τα καλούπια μας απευθύνονται σε Βιομηχανίες με υψηλές απαιτήσεις  και κατασκευάζονται κυρίως από χάλυβες στους οποίους γίνεται ολική βαφή, ώστε η σκληρότητα τους να φτάσει  έως και τα 55HRC.

Η μελέτη και η σχεδίαση των προϊόντων και των καλουπιών γίνεται από το άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας, και η κατασκευή τους από τους έμπειρους τεχνίτες, που επί σειρά ετών είναι κοντά μας και αποτελούν εγγύηση την καλή εκτέλεση των εργασιών και λειτουργίας των καλουπιών μας.

Την ποιότητά μας συνυπογράφουν οι σύγχρονες CNC κατεργαστικές μηχανές μας, καθώς και τα σύγχρονα CAD/CAM υπολογιστικά μας συστήματα, τα οποία κάνουν δυνατή την εύκολη και γρήγορη κατασκευή κάθε αντικειμένου.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1986

Η αρχή

Νίκαια μηχανουργείο υπόγειο συμβατικά μηχανήματα.
1996

Αγορά micron 750

Αποκτάται το 1ο CNC μηχάνημα και το μηχανουργείο αλλάζει σελίδα.
1996

Αγορά micron 1000

Αποκτάται το 2ο CNC μηχάνημα.
2001

Εξέλιξη

Μετακόμιση Ασπροπυργο σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.
2003

Αγορά VF5

Προσθήκη στον εξοπλισμό του μηχανήματος VF5.
2006

Αγορά VF3

Προσθήκη στον εξοπλισμό του μηχανήματος VF3.
2007

Αγορά Wire EDM

Προσθήκη στον εξοπλισμό του μηχανήματος Wire EDM.
2008

Αγορά νέων μηχανημάτων

Προσθήκη στον εξοπλισμό των μηχανημάτων VF3 YT, Rektifie, EDM Aristech.