Εξαρτήματα

Η εταιρία μας, διαθέτει όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την παραγωγή σύνθετων και μη μηχανολογικών εξαρτημάτων, καθώς και  πολύπλοκων μηχανισμών. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και συντήρηση εξαρτημάτων παντός τύπου, που χρησιμοποιούνται σε μία ποικιλία εφαρμογών της ελληνικής και παγκοσμια βιομηχανίας.  Το τεχνικό μας προσωπικό, διαθέτει την εξειδίκευση και τον εξοπλισμό ώστε να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες κατασκευαστικές απαιτήσεις. Τα σύγχρονα σχεδιαστικά λογισμικά και κατεργαστηκά μας μηχανήματα, μας βοηθούν να παράγουμε εξαρτήματα με μεγάλη ακρίβεια και συχνότητα στοχεύοντας στην βέλτιστη ποιότητα και ελάχιστο κόστος. Τα μηχανήματα ρυθμίζονται και ελέγχονται μέσα από την οθόνη υπολογιστών. Η διαδικασία που ακολουθούμε, δεν αφήνει περιθώριο λάθους. Ένα από τα σημαντικότερα ατού μας είναι η διάβρωση σύρματος που μας προσφέρει μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια. Είμαστε στη διάθεσή σας, να σας παρέχουμε άμεσα, σύγχρονα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας.

Αυτοκινητοβιομηχανία

Η εταιρεία μας, Ε. Μαυρογιάννης, προσφέρει τις υπηρεσίες της για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης Αυτοκινητοβιομηχανίας. Αναγνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, ολοένα και αυξάνονται και ότι υπάρχει ανάγκη να ολοκληρώνονται οι εργασίες χωρίς λάθη και στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε υπηρεσίες δημιουργίας και σχεδιασμού καλουπιών, ρύθμισης κατεργαστικών μηχανών και κατασκευής εξαρτημάτων με συγκεκριμένες προδιαγραφές, σε επιχειρήσεις που εντάσσονται στον συγκεκριμένο κλάδο.

Διαθέτουμε έμπειρο τεχνικό προσωπικό, που δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και ακολουθεί επακριβώς τις οδηγίες των πελατών. Σε ειδικές περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου τον σχεδιασμό και τη δημιουργία εξαρτημάτων και καλουπιών, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί. Τα καλούπια και τα εξαρτήματα που δημιουργούνται στο μηχανουργείο, διαθέτουν συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και δοκιμάζονται για την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητά τους. Ο έλεγχος είναι απαραίτητος γιατί επιθυμούμε να παραδίδουμε στον πελάτη ένα προϊόν που πληροί τις προδιαγραφές αντοχής και ποιότητας. Όλα τα εξαρτήματα και καλούπια της εταιρείας μας, συμβάλλουν στην ενίσχυση της παραγωγικότητας των προϊόντων των πελατών μας. Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα της Ε. Μαυρογιάννης και αποκτήστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη!

 

Σπίτι

Η Ε. Μαυρογιάννης, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ειδών Σπιτιού. Οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον κλάδο <<Σπίτι>>, έχουν ανάγκη για άμεση δημιουργία εξαρτημάτων και καλουπιών για την κατασκευή ειδών σπιτιού όπως είναι τα τάπερ, τα μπολ, οικιακης χρησης  κ.α. Γι’ αυτά τα προϊόντα υπάρχει ανάγκη για μεγάλη και γρήγορη παραγωγή και γι’ αυτό είναι σημαντικό ο σχεδιασμός και η κατασκευή των καλουπιών να γίνεται με προσοχή και ακρίβεια. Το τεχνικό μας προσωπικό, μπορεί να δημιουργήσει κοπτικά καλούπια, καλούπια injection και φυσητά καλούπια για μία ευρεία γκάμα εφαρμογών. Το υλικό που χρησιμοποιείται, επιλέγεται με βάση τις ανάγκες και τις προδιαγραφές των πελατών.

Πέρα από την κατασκευή και συντήρηση καλουπιών και εξαρτημάτων, προσφέρουμε και υπηρεσίες ρύθμισης κατεργαστικών μηχανών με λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας. Πολλές επιχειρήσεις διαθέτουν τον εξοπλισμό για την κατασκευή των εξαρτημάτων και των καλουπιών, όμως δεν έχουν την τεχνογνωσία για να τον ρυθμίσουν. Οι τεχνικοί μας, ρυθμίζουν τις μηχανές παραγωγής καλουπιών για τα είδη σπιτιού, στις διαστάσεις και τα μεγέθη που επιθυμείτε. Εμπιστευτείτε τους τεχνικούς μας και θα αποκτήσετε αξιόπιστα εξαρτήματα και καλούπια για είδη Σπιτιού.

Κήπος

Η Ε. Μαυρογιάννης, εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο <<Κήπος>> παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες δημιουργίας και συντήρησης εξαρτημάτων και καλουπιών καθώς και ρύθμισης κατεργαστικών μηχανών . Ο κλάδος των ειδών κήπου, συνδέεται άρρηκτα με την εταιρεία μας γιατί εδώ και χρόνια, συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις  που χρησιμοποιούν καλούπια και διάφορα εξαρτήματα κήπου για τη δημιουργία προϊόντων όπως είναι οι ζαρντινιέρες και οι γλάστρες. Ακόμη, στο παρελθόν έχουμε αναλάβει  την υποστήριξη εκθέσεων όπως είναι η HORECA, παρέχοντας την τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού μας  για την δημιουργία καλουπιών μιας ευρείας γκάμας προϊόντων κήπου.

Κατασκευάζουμε κάθε προϊόν μέσω ειδικών κατεργαστικών μηχανών τελευταίας τεχνολογίας και παρακολουθούμε τη διαδικασία μέσα από τις οθόνες υπολογιστών. Τα προγράμματα λογισμικού που διαθέτουμε, λειτουργούν με ακρίβεια και το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα και ενσωματώνουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στον σχεδιασμό και τη δημιουργία.

Σκοπός μας, είναι να διευκολύνουμε τους πελάτες μας στην φάση της παραγωγής και να ενισχύσουμε το έργο τους με υλικά, εξαρτήματα και καλούπια μοναδικής ποιότητας και αντοχής.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.